U bent hier:

NIEUWE DATUM: 4HOOG - Het lam van Jan (3+) - 10.30u

3 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 3 JAAR - Zo, het schilderij is klaar. Jan heeft lang gewerkt. Dagen. Weken. Maanden. Jaren. Jan heeft hard gewerkt. Tot in de kleinste details. Intens zoekend naar de juiste kleur. Punctueel, minutieus, precies en geconcentreerd. En vandaag, is zijn schilderij eindelijk klaar. Klaar om te onthullen aan vele toeschouwers. Maar aangekomen in de expositiezaal... WEG SCHILDERIJ. VERDWENEN!
Het Lam van Jan is een mix van visueel- en objectentheater in een intieme setting. Een poëziebubbel waar niets is wat het lijkt, en omgekeerd. Waar de toeschouwer wordt uitgenodigd om het onbekende te ontdekken.

Een 'Van Eyck' voor kleuters, maar ook veel meer dan dat...

Van Audrey Dero Spel Audrey Dero of Deborah Marchal Vormgeving Sarah Yu Zeebroek Techniek Peter Van Hoof Productieleiding Katrijn Respeel ism MSK Gent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; +60: 9,00 €; -26: 7,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie UiT in Lint
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over NIEUWE DATUM: 4HOOG - Het lam van Jan (3+) - 10.30u op UiTmetVlieg.be