U bent hier:

Nieuw: Outdoor yoga en relaxatie

Sportactiviteit Outdoor en adventure

We leven in een drukke, prestatiegerichte maatschappij, vol prikkels, (te) veel gedachten, weinig stilte en/of kwalitatieve ontspanning. Bovendien bracht de coronacrisis een ongeziene periode van angst, onzekerheid en stress. Genieten van kleine, mooie momenten is belangrijker dan ooit.
Yoga en relaxatie zorgen voor meer balans in ons geestelijke, fysieke en emotionele zelf. Het helpt bij symptomen van stress, angst, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie, nek- en rugklachten, spijsverteringsproblemen,...
Een combinatie van yoga en relaxatie zorgt voor een extra diepgaande ontspanning.
Er worden handvaten aangereikt om met stress om te gaan, die je op elk moment van de dag kan toepassen.

Yogadocente: Aline Vanhove, bachelor lichamelijke opvoeding en door de Yoga Alliance erkende E-RYT 200 docente.

Relaxatietherapeute: Marijke Wicke,master kinesitherapie, psychomotorisch therapeut, kinderyogadocent, relaxatietherapeut, mindfulness coach en ‘rots en water’ weerbaarheidstrainer.

Deze sessies yoga en relaxatie worden gegeven in de heerlijke vakantietuin van Centrum Welzijn. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 12 jaar en voor alle niveaus (tijdens de yoga door Aline, kan Marijke je ondersteunen en helpen waar nodig).

Verloop: 50 min yoga, 10 min pauze met kruidenthee, 30 min relaxatietechnieken.
Corona maatregelen: Graag een matje, een tas of beker en een dekentje meebrengen (er zijn -ontsmette-matjes ter beschikking voor wie er geen heeft). Een mondmasker mag maar moet niet, wij respecteren een afstand van min. 1,5 m.
Reservatie verplicht (zie link bij tickets), je betaalt 15 euro ter plaatse voor 1,5 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Centrum Welzijn
Heuvel 17a
9320 Erembodegem (Aalst)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
  • Bel naar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYreSVKc84AIt8DdYLIybhCruRooRSeA18JMkaXD7vqoH4TQ/viewform?fbclid=IwAR2gOai_cTAOtmJMsEXehmjiRuYUU5GZFOJu0DgmcbXw5qPdhZqDAEEkbqk
Organisatie Centrum Welzijn
Contact 0485577505
Trefwoorden Centrum Welzijn