U bent hier:

Niels Hendrix & De Belevenissen

Concert Pop en rock

Door een rare speling van het lot heeft Niels Hendrix (zanger/gitarist van Fence en bezieler van FONS Records) in 2019 een aantal Nederlandstalige liedjes geschreven én op zijn eentje opgenomen tijdens nachtelijke sessies in zijn studio. Voor hij het wist was er een volledige plaat klaar.

De eerste ruwe mixen waren al voldoende om Stijn Meuris, the godfather of Limburgse rock, van zijn sokken te blazen, en hij vroeg Niels dan ook als voorprogramma voor één van de uitverkochte Noordkaap-reünies in de nationale rocktempel AB. Ondertussen heeft het Corona-virus roet in het eten gestrooid, waardoor die plannen in het water vielen.

Maar, niet getreurd, want Niels komt zijn plaat nu live spelen in Diest. En hij brengt De Belevenissen mee : Alessio Di Turi (The Sore Losers, Das Runkst) en Lesley Troquet (Bed Rugs, Polaroid Fiction).

 

i.s.m. JH Tijl                

Info

Links
Waar JH Tijl
Begijnenstraat 1 / A
3290 Diest
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 8 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs gratis
Reservaties
  • Bel naar 013/460640
Organisatie Cultuurcentrum Begijnhof Diest
Contact info@ccdiest.be