U bent hier:

NICOLAS VLADYSLAV & KARLIEN DE SAVOYE - Histoires Courtes. Sans Fin. Et en Couleurs.

Dansvoorstelling Moderne dans

Twee lichamen bewegen doorheen verschillende korte scènes, schijnbaar zonder verband. We zien hen plooien, vouwen, glijden, bouwen en ontdekken een magische symmetrie in twee afzonderlijke wezens.
'Histoires Courtes. Sans Fin. Et en Couleurs'. is een opeenvolging van scènes die ons meevoeren van het ene beeld naar het andere, van emoties naar gevoelens. Een opeenvolging van taferelen die transformeren. Van stof tot dier tot natuurelement.

Nicolas Vladyslav (danste onder andere bij Michèle Anne De Mey, les ballets C de la B en Sidi Larbi Cherkaoui) en Karlien De Savoye (werkte onder andere samen met Nicole Kohler en Quan Bui Ngoc) brengen een duo op de vloer, in de lucht en ongeveer alles daar tussenin. Welgekozen beelden scheppen een intrinsieke atmosfeer. We krijgen een smeuïge mengeling van dans en acrobatie, subtiel afgekruid met een paar sprankels poëzie.
Pril werk voor wie zich wil laten verrassen, door een persoonlijke creatie van Nicolas met Karlien als jonge Aalsterse maker aan zijn zijde.
Van & met: Nicolas Vladyslav & Karlien De Savoye │ coaching: Quan Bui Ngoc │ fotografie: Yves Nevens │ lichtontwerp: Kris Van Oudenhove │ coproductie: PERPLX
Gratis inleiding om 19.30 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 25 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €; +65: 14,00 €; Abo: 12,00 €; -26: 7,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Ter Vesten
Trefwoorden dans