U bent hier:

Nic Balthazar: Badaboem

6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Badaboem is een swingende theatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 tot 106, het ultieme muzikale familiespektakel, of de meest (inter)actieve schoolvoorstelling.
Na de succesproducties Niets (Ben X) en Neeland is dit de nieuwste jeugdvoorstelling geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder.

BADABOEM

• Is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar aan een prachtige drumster.

• Is de ultieme familievoorstelling. Want jongeren houden van drums. Maar hun vaders en moeders ook. Een wervelend videospektakel ondersteunt een show waarin ook het publiek slagwerker wordt..

• Met de ongelooflijke Bert Huysentruyt, acteur (Broken Circle Breakdown, De Infiltrant, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom ) en drummer (Gorki, Zesde Metaal, Lady Linn… )

• Met de jonge, fantastische drumster Annebelle Dewitte (Drumster bij ‘The Advent of March’, ‘The Andrews Brothers’, en bandleader bij ‘Cro§in’X’ en het ‘Annebelle Dewitte Quartet’)

• Met eventueel de plaatselijke drummers!

Familievoorstelling (6+)
Clubhuis van Vlieg om 18 uur
Smulvlieg om 17u30

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Abo: 8,00 €; Vvk: 10,00 €; Kassa: 12,00 €
€ 10,0
Organisatie CC Den Blank
Contact info@denblank.be
02 687 59 59
Links

Taaliconen

Hier kan je heen als je vlot Nederlands spreekt en begrijpt. Meer info
Trefwoorden vier taaliconen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Nic Balthazar: Badaboem op UiTmetVlieg.be