U bent hier:

NEXTfestival 2017: Kris Verdonck/A two dogs company & Het Zuidelijk Toneel met 'Conversations (at the end of the world)'

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Kris Verdonck (1974) studeert beeldende kunsten, architectuur en theater. Zijn creaties situeren zich op de grens tussen beeldende kunst en theater, installatie en performance, dans en architectuur. Zijn werk kruipt onder je huid, vraagt iets van je en laat je nooit onberoerd.
Vijf figuren bevinden zich in een lege theaterruimte, met alleen hun lichaam en de tijd die hen rest. In het zicht van de dood zijn verveling, paniek, waanzin, lethargie, onzin en absurdisme hun reacties. Ze praten met elkaar, spelen een spel, doen een dansje en luisteren naar muziek. Ze zijn in shock, maar proberen toch te begrijpen wat er in de wereld gebeurt.
Verdonck laat zich inspireren door teksten van de Russische Daniil Charms, werk van tijdgenoten, waanzinnige profeten en tweets uit oorlogsgebieden. De voorstelling wordt gespeeld door topacteurs José Kuijpers, Jan Steen, Johan Leysen, Jeroen Van der Ven en pianist Marino Formenti.

Concept & regie: Kris Verdonck. Spel: Marino Formenti, José Kuijpers, Johan Leysen, Jan Steen & Jeroen Van der Ven. Dramaturgie: Kristof van Baarle. Artistiek advies: Piet Menu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 16 november 2017
Prijs
Basistarief: 15,00 €; -26: 8,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Festival NEXT
Trefwoorden UiTPAS Zuidwest

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS