U bent hier:

New Order

Concert Pop en rock

*Voorprogramma: "Stolen":http://hyperurl.co/stolenchaos*


Blue Monday… De electropioniers bevestigen hun terugkeer aan de top van de internationale muziekscène. Nadat ze al bevestigd waren als headliner in The Barn op zondag 30 juni op Rock Werchter, kondigt New Order nu een serie van zes exclusieve indoorconcerten aan dit najaar. Praag, München, Berlijn, Parijs, Amsterdam en… Brussel staan op het programma! New Order komt op maandag 14 oktober naar Vorst Nationaal.In 1981, een jaar na de de tragische dood van Ian Curtis, herrijst New Order uit de as van Joy Division. Op zijn beurt geldt de band, die verschillende generaties verenigt, als één van de meest invloedrijke en getalenteerde groepen uit de jaren 80. Bewijs daarvan is hun indrukwekkende, tien albums rijke discografie met een ongeziene lijst aan klassiekers, met als koploper natuurlijk “Blue Monday”; 7 minuten en 29 seconden muziekgeschiedenis op vinyl. Vandaag de dag nog altijd de best verkopende 12-inch single aller tijden. Live legt de band de lat telkens hoger met fenomenale producties en een setlist waarbij alle klassiekers aan bod komen, alsook de grootste hits van Joy Division.Kaarten kosten 57 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

*NEW ORDER 2019 TOUR EXCLUSIVE MERCHANDISE BUNDLE* - 115 EURIncludes:

* One GA ticket

* Exclusive tote bag

* Exclusive keyring

* Exclusive art print

* Exclusive additional itemsAll items are exclusive to packages purchasers.

No early entry included.Packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Info

Waar Vorst Nationaal
Victor Rousseaulaan
1190 Vorst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Organisatie Vorst Nationaal
Contact info@forestnational.be, info@vorstnationaal.be
Links
Trefwoorden vivavlaanderen, jongerentip
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.