U bent hier:

Nel Bonte / Playground

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Nel studeerde in 2010 met grote onderscheiding af als master in de beeldende kunsten. Zij werd laureaat van verschillende wedstrijden waaronder in 2013 de Prix Godecharle. Haar werk is te zien op binnen- en buitenlandse expo’s en kunstprojecten: o.a. in het M HKA Antwerpen, Knokke, cultuurfestival Tongeren, Gent, Slovenië, Oostenrijk,…
Ze realiseerde in verschillende steden werk in de openbare ruimte. Zo staat in het woonzorgcentrum ‘Stede Akkers’ in Hoogstraten haar werk 2PILLIO, het resultaat van een wedstrijd die Nel won tijdens haar afstudeerjaar.

In haar creaties gaat Nel op zoek naar de grens tussen sculptuur, architectuur en scenografie. Ze herziet de functie van dagdagelijkse objecten. Er ontstaat een nieuwe betekenis, zowel inhoudelijk als vormelijk. Dit resulteert in sculpturen die veel weg hebben van schaalmodellen. Hierbij vormt interactie met het publiek en de fysieke ruimte een deel van het artistiek onderzoek en het creatieproces. Nel kreeg in december 2019 de titel Cultureel Ambassadeur voor Roeselare 2019-2021.

> Vernissage op wo 12/02 om 20u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ter Posterie
Ooststraat 35
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links
Trefwoorden beeldende kunst, architectuur, scenografie, kunst