U bent hier:

"Neem je gezondheid in eigen handen, de weg naar goede immuniteit"

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Door natuurarts Stef Mintiens
In de coronaberichtgeving van de voorbije maanden luidde het steeds dat vooral mensen met een zwakke gezondheid ernstig ziek konden worden door het virus. Het is glashelder dat wie zorgt voor een optimale immuniteit, niet bang hoeft te zijn van gelijk welk virus. Deze voordracht toont je de weg naar die goede immuniteit…
“Neem je gezondheid zelf in handen, zorg goed voor je lichaam en je mentale toestand en je hoeft niet bang te zijn van ziekte.” Deze stelling is het uitgangspunt van Stef Mintiens, Tandarts en Natuurarts in Gent, met meer dan 30 jaar praktijkervaring. Hij belicht in zijn voordracht het verschil tussen de succesvolle zelfzorg en de falende “symptoomonderdrukkingskunde.”
In zijn praktijk ziet hij mensen van alle leeftijden met meer en meer chronische gezondheidsproblemen. Steeds komen dezelfde oorzakelijke factoren aan het licht. Door deze te bekijken en op een fundamentele manier aan te pakken wordt een uitweg gezocht uit de chronische ziekte, veel liever dan met steeds meer en hoger gedoseerde chemicaliën louter de symptomen te onderdrukken.
In zijn voordrachten schetst Mintiens eerst op welke voedingsbodem de gezondheidsproblemen ontstaan om aansluitend heel praktische tips te geven waarmee je zelf je gezondheid weer naar een goed niveau kan tillen. Op het einde is er gelegenheid om je vragen te stellen.
Stef Mintiens publiceerde in 2014 de bestseller “Herbatheek, neem je gezondheid in eigen handen,” door velen bestempeld als “een bijbel voor een goede gezondheid.” Het boek was enige tijd uitverkocht, maar nu opnieuw in beperkte oplage gedrukt. Het boek zal samen met zijn andere werk “Opnieuw echt eten” verkrijgbaar zijn na de voordracht.
Welkom!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Wijkcentrum Xaverianen
Xaverianenstraat 1
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 25 september 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Studenten/ werklozen: 5,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Tegenstroom
Trefwoorden gezondheid