U bent hier:

Natuurburen

Vind jij de natuur in je buurt belangrijk? Voor je hond, je (klein)kinderen, of voor jezelf? Word dan onze natuurbuur & kom 1 uurtje in natuurgebied Hengelhoef helpen de natuur beheren. Wat houdt dit in? Je wordt rondgeleid door de plaatselijke conservator van natuurvereniging Limburgs Landschap vzw in het gebied. Daarna steken we samen de handen uit de mouwen. We sluiten af met een lekkere wafel en een glaasje appelsap.
Breng gerust je eigen werkhandschoenen mee. Afspraak: 14u, bezoekerscentrum Hengelhoef, Hengelhoefdreef 6, Houthalen. Gratis deelname! Meer info: Jan Camps, René Timmers, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51.

Zondag 20 oktober | Natuurburen: snoeien in Hochter Bampd | Lanaken
Doe eens iets anders op zondagmiddag. Vind jij de natuur in je buurt belangrijk? Word dan onze natuurbuur & kom 1 uurtje in natuurgebied Hochter Bampd helpen met heerlijk werken in de natuur. Je wordt rondgeleid door de plaatselijke conservator in het gebied. Daarna steek je samen met anderen de handen uit de mouwen om de wilgenopslag te snoeien. We sluiten af met een hapje en drankje. Vergeet je laarzen en werkhandschoenen niet.
Afspraak: 14 uur, parking kruising Kupweg en Geulerweg, Neerharen, Lanaken
Meer info: Marjolijn Heuvelman, conservator.hochterbampdherbricht@limburgs-landschap.be of 011 53 02 51

Zaterdag 26 oktober | Natuurburen in Tösch-Langeren | Maaseik
Doe eens iets anders op zaterdagmiddag. Vind jij de natuur in je buurt belangrijk? Word dan onze natuurbuur & kom 1 uurtje in natuurgebied Tösch-Langeren helpen met heerlijk werken in de natuur. Je wordt rondgeleid door de plaatselijke conservator in het gebied. Daarna steek je samen met anderen de handen uit de mouwen om exoten te verwijderen in het gebied. We sluiten af met een hapje en drankje. Vergeet je laarzen en werkhandschoenen niet.
Afspraak: 14u, parking Moskou, nabij Grotlaan 208 in Neeroeteren, Maaseik.. Laarzen en werkhandschoenen zijn aan te raden.
Meer info: Francis Telen, info@limburgs-landschap.be, 011 53 02 51

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bezoekerscentrum Limburgs Landschap vzw
Hengelhoefdreef 6
3530 Houthalen-Helchteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Organisatie Limburgs Landschap vzw
Trefwoorden prmaasvallei