U bent hier:

Natte poten, dolle neuzen

‘Natte poten-dolle neuzen’, de meer dan waardige opvolger van de Hondsdolle dag, zal in 2012 opnieuw doorgaan in het park van Beervelde. Zondag 29 juli kunnen alle lieve honden met hun baasjes op pad gaan om er samen een hondsdolle dag van te maken.
Natte poten-dolle neuzen, het park van Beervelde omgetoverd tot één groot hondenpretpark.
29 juli 2012 - park van Beervelde

Natte poten-dolle neuzen, de meer dan waardige opvolger van de Hondsdolle dag, zal in 2012 opnieuw doorgaan in het park van Beervelde. Zondag 29 juli kunnen alle lieve honden met hun baasjes op pad gaan om er samen een hondsdolle dag van te maken.
Park van Beervelde is een kasteeldomein van maar liefst 25 hectare en daarmee de toplocatie om hondjes en baasjes een superdag te laten beleven. Een groot aanbod van spelletjes op hondenmaat zullen de harten van menig hondenliefhebber sneller doen slaan.
Laat je hond de weg terug zoeken doorheen het doolhof. Of misschien is hij wel de snelste tijdens de hondenkoers? Het ballenzwembad is er voor de waterratten onder hen, en de sloebers zullen veel pret beleven in de kippenren.
Daarnaast zijn er talloze demonstraties met hulphonden, frisbee, Doggie Dance, pakwerk, enz.
De gezellige marktplaats zal de shoppers onder ons zeker kunnen bekoren. Speelgoed, verzorgingsproducten, voeding, ... alles komt aan bod!
U hebt het goed begrepen, deze activiteit zal je dag vullen met plezier voor hond en baasje. Een natje en een droogje is natuurlijk ook ruimschoots voorzien.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Park van Beervelde
Beervelde-dorp 75
9080 Beervelde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 29 juli 2012
Links
Trefwoorden pretpark voor honden, hondsdolle dag 2012