U bent hier:

Natalia Pieczuro / Colin H. van Eeckhout (Amenra)

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Choreografe Natalia Pieczuro en Colin H. Van Eeckhout (Amenra) ontmoeten elkaar tijdens deze post-metal-dance-performance

Wat gebeurt er wanneer intense dans en post-metal elkaar ontmoeten? Kom en ontdek het tijdens de heftige post-metal-dance-performance ‘This Kind of Bird Flies Backwards’ waarin de choreografie van de Poolse danseres Natalia Pieczuro de muziek ontmoet van Colin H. van Eeckhout (de stem van Amenra / CHVE), Mathieu Vandekerckhove (gitarist Amenra / Syndrome) en Bjørn Lescouhier (Regression).

 

De duistere danssolo is geïnspireerd op verhalen van mensen die goesting hebben om te leven. Die niet bang zijn om met vallen en opstaan hun doel te bereiken. Mensen die openstaan voor de kracht van meeslepende gevoelens tijdens extreme situaties. “Moments that make you feel alive”, zegt Natalia Pieczuro zelf. In het muzikaal trio vond ze metgezellen met een gelijke visie en perceptie. Het trio schreef de soundtrack specifiek voor haar performance en fladdert ergens tussen drone, doom en melancholische soundscapes. Een gitzwarte en beklijvende performance die door merg en been sneert.

 

De Poolse danseres woont en werkt in Brussel en maakt deel uit van het collectief Fighting Monkey-RootlessRoot. Daarnaast was ze in december nog te zien in Vooruit tijdens ‘The Sea Within’ van Libeth Gruwez / Voetvolk. 

This Kind of Bird Flies Backwards * Official Trailer from MARGINS on Vimeo.

Info

Waar Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 17 mei 2019
Reservaties Bestel tickets
Contact info@vooruit.be