U bent hier:

Nasrdin Dchar (NL) - Ja

Theatervoorstelling Humor comedy

Op zijn interculturele zoektocht naar volwassenheid met liefde als universele kern, gaat Nasrdin op zoek naar het antwoord op de vraag of liefde alles kan overwinnen. En naar wat trouwen doet met een mens.

Tussen de avond dat Nasrdin Dchar zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

Nasrdin Dchar neemt ons mee op een reis die scheert langs continenten en culturen, op zijn zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen, toch?

Hij toont hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn. Wat trouwen teweegbrengt in een mensenleven.
En hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘Ja’ kan zeggen.

Deze winnaar van het Gouden Kalf voor Beste Acteur in de film ‘Rabat’ in 2011, werd genomineerd voor een Rembrandt Award, en stond in 2017 in het theater met zijn succesvolle solovoorstelling ‘DAD’ die de publieksprijs van het Theaterfestival won. Begin 2019 was hij te zien in ‘Klem’, de kortfilm van Vilvoordenaar Ish Ait Hamou.

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 oktober 2019
Prijs
Standaard: 14.00 €;65+: 13.00 €;-26: 13.00 €;Lerarenkaart / VPK: 13.00 €;Abo 4+ prijs: 11.20 €;Abo 8+ prijs: 9.80 €;Abo 12+ prijs: 9.80 €;Gratis ticket bij abo-hernieuwing: 0.00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be