U bent hier:

Najaarsstabbel 2020

Na een geslaagde (en bovendien coronaproof) Zomerstabbel, komt er nog dit jaar een vervolg in de vorm van een Najaarsstabbel. Opnieuw neemt hermelijn Stabbel je mee op wandeltocht langs mooie plekjes in de Kempen, deze keer in een prachtige najaarssetting. Je kan kiezen uit 6 korte, kindvriendelijke wandelingen (+/- 5 km) en 6 langere (+/- 11 km) voor de ervaren wandelaars.
Eetfestijn loopt in de soep
De hermelijn Stabbel, het uithangbord van de Stabbelwandelingen, organiseert voor deze najaarseditie een heus eetfestijn. Al zijn vriendjes, de dieren van het bos, zijn uitgenodigd. Eén dier kan niet komen en ook de voorbereidingen verlopen niet zo vlot. Stabbel heeft de hulp van de kinderen nodig om hem te helpen. Dat kunnen ze doen door alle korte lussen in de verschillende gemeenten te wandelen. Door minstens vier van de zes vragen op te lossen maken de jonge speurneuzen bovendien kans op een mooie prijs.
Het online deelnameformulier kan je terugvinden op www.visit-geel.be/wintersoep.

Stabbelbrochure
De gratis brochure met de wegbeschrijving van de zes lange en zes korte Stabbelwandelingen (inclusief het raadsel van Stabbels eetfestijn) is verkrijgbaar in de infokantoren van de betrokken gemeenten. Je kunt de brochure ook downloaden via hun websites:

Toerisme Geel, Markt 1, 2440 Geel, www.visit-geel.be/Stabbel
Toerisme Herselt, VTC de Mixx, Asbroek 1H, 2230 Herselt, https://www.herselt.be/vrije-tijd/toerisme
Toerisme Hulshout, Booischotseweg 1, 2235 Hulshout, www.hulshout.be
Toerisme Laakdal, Markt 19, 2430 Laakdal, https://www.laakdal.be/toerisme
Toerisme Meerhout, Markt 1, 2450 Meerhout, www.meerhout.be
Toerisme Westerlo, Sint-Lambertusstraat 4, 2260 Westerlo, www.toerismewesterlo.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sint-lambertuskerk
geel-bel
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 november 2020 tot 3 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact toerisme@geel.be
014 56 63 80
Trefwoorden lichtkrant