U bent hier:

Naima Joris Trio & Quintet

Concert Klassieke muziek

Wij zetten uw veiligheid en gezondheid op de eerste plaats en volgen de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. We ontvangen u graag helemaal coronaproof. Onze artiesten staan te popelen om het beste van zichzelf te geven. Dus - ondanks de vele maatregelen - vergeet vooral niet om te komen genieten!
​​​​​​​

Naima Joris begon als straatmuzikante en zong korte tijd later backing vocals bij Isbells in de AB. Het plan om in een mini camper met een gitaar de natuur in te trekken moest plaats maken voor een meer innerlijke trip. Haar innemende stem vertelt dit verhaal, vanuit het hart klinken de songs van de ziel. Naima zingt saudade, in een mix van gevoelens van verlies, liefde en melancholie. Haar repertoire bevat bevat zowel covers als eigen songs, maar steeds wil ze comfort en rust brengen, onthaasting in een verwarrende en onrustige wereld. Als multi-instrumentaliste is ze van vele markten thuis, maar met haar warme stem à la Melanie De Biasio palmt ze de luisteraar meteen in. Ze publiceerde midden april op YouTube een zeer ontwapenende home video waarin ze met een looper Cesária Evora coverde in een innemende versie van 'Sodade'. Momenteel werkt Naima aan een eerste album´

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar deSingel Internationale Kunstcampus
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 30 september 2020 tot 2 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Contact info@desingel.be
+32 3 244 19 20
Trefwoorden Bevestigd2020