U bent hier:

Nachtzacht

3 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

‘Nachtzacht’ is een intieme, poëtische muziekvertelling voor dromers vanaf 3 jaar. Een zangeres, een pianiste, een beeld-manusje-van-alles mevrouw. Maar soms doet de ene iets anders, of neemt de andere de taakjes over van de ene.
Ubi slaapt, hij droomt. Maar ... is het enkel een droom? Of gebeurt het écht? Die wondere wereld, met dieren overal, met land en stad, en berg en zee ... Droom jij met ons mee? ‘Nachtzacht’ is een intieme, poëtische muziekvertelling voor dromers vanaf 3 jaar.

Een zangeres, een pianiste, een beeld-manusje-van-alles mevrouw. Maar soms doet de ene iets anders, of neemt de andere de taakjes over. Ze nemen samen het publiek mee in een wereld vol kleur, sfeer en dromen. Woordloos, met tapijten en wolken, en landschappen van klank en beeld.

De muzikale mosterd wordt gehaald bij de droommuziek van Aaron Copland, Benjamin Britten en Francis Poulenc. Fascinerend hoe doordeweekse voorwerpen plots veranderen in een stad, in een zee, in wolken ... Een streling voor oog en oor.

Info

Waar GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem
Wanneer
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 10,00; vvk: € 8,00; nachtvlucht abo: € 6,00; Nachtvluchtabonnement: € 6,00
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de lijsterbes
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Nachtzacht op UiTmetVlieg.be