U bent hier:

Nachtwandeling

Nachtwandeling brengt de Leuvense nacht en haar verhalen & mythes in beeld . Een ode aan de Leuvense nacht vroeger, nu en met een blik op de toekomst.
Nachtwandeling is een wandelroute met audioverhalen langs iconische plekken die het Leuvense nachtleven kleur gaven doorheen de voorbije decennia. Ga op ontdekkingstocht langs knusse en ruwe dansvloeren, donkere en fel verlichte gevels en oneindig veel grote en kleine verhalen die je onderweg kan beluisteren.

Je kan de wandeling doen wanneer je maar wil. Wat heb je nodig? Een smartphone en een koptelefoon of oortjes. In de buurt van elk pand vind je een QR code die je kan scannen om het verhaal te beluisteren. Je kan deze verhalen ook beluisteren op https://soundcloud.com/nachtwandeling/sets/nachtwandeling-seizoen-1.

Ontdek de wandelroute via de website:
www.bit.ly/leuven-nachtwandeling

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Leuven Centrum
Centrum
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 december 2020 tot 17 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stelplaats
Trefwoorden 3000winter, jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!