U bent hier:

Muziekweek voor strijkers

Alle strijkers (viool, altviool, cello & contrabas) die al min. 2 schooljaren instr.les hebben gekregen zijn welkom. We spelen filmmuziek van begin 20ste eeuw (ragtimes van Scot Joplin, salonmuziek van Charlie Chaplin, orkestmuziek van Leroy Anderson,...) Strijkorkest, kamermuziek & ind.instrumentles van violist Andries Baele & celliste Carla Van Geel www.zomerstagekempen.be & www.muzikamanto.be
Motiverende muziekweek voor jong en oud met muziek van bij de oude "Stomme Films" o.l.v. Andries (viool) en Carla (cello) aan low budget ALL IN prijs.
U vindt alle concrete informatie op onze website www.zomerstagekempen.be !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ECO-huis Sint-Tarcitiusscouts, Eikevelden 79 te 2440 Geel
Eikevelden 79
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 augustus 2015 tot 7 augustus 2015
Prijs
Er dient bij inschrijving 'n voorschot van 80 euro worden betaald, dat bij eventuele annulatie tot max.1 maand voor de kampstart nog voor 75 % kan terugbetaald worden (indien er min. 12 deelnemers waren ingeschreven op datum van annulatie). Er wordt korting verleend bij betaling van het volledige saldo t.e.m.15-05-15 en vanaf een 2de gezinslid ! Een surplus van 50 euro wordt gevraagd voor 2 extra lesuren indiv.instrumentles. Voor gebruik van een tent van de organisatie of van een bed en breakfast in de buurt wordt ook een kleine meerkost aangerekend. Min.15 deelnemers.
€ 250,0
Reservaties
Organisatie Muzikamanto in samenwerking met Con Animo
Trefwoorden Met overnachting