U bent hier:

Muziektheater De Kolonie & Bruno Van den Broecke - De Woordenaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

‘De Woordenaar’ wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven.

Omsingeld door 3 topmuzikanten en een 30-tal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was. 


‘De Woordenaar’ wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is ‘De Woordenaar’ een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 18,00 €; korting: 17,00 €; abo: 16,00 €; groot abo: 15,00 €; -18: 6,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie Cultuurdienst Boom
Contact ccdesteiger@boom.be
Trefwoorden Jongeren vanaf 15 jaar (15+), Volwassenen (18+), Senioren, Etnisch-culturele minderheden, Groepen (verenigingen), Leerkrachten, Leerlingen, Mannen, Singles, Studenten, Vrouwen