U bent hier:

Muziek voor kinderen bg

6 jaar

Cursus of workshop Klassieke muziek Amusementsmuziek 1.8.4.0.0 

Zit je in het 1e, 2e of 3e leerjaar en heb je last van ‘muziekkriebels’ (spontaan zingen/dansen/bewegen bij het horen van muziek)? Of droom je er nu al van om later een écht instrument te leren, maar weet je misschien nog niet goed wat? Doe dan mee met de muziekinitiatie!

Je zingt toffe liedjes en leert de mogelijkheden van je stem kennen (hoog, laag, zacht, luid). Door te luisteren naar muzikale verhalen, samen te bewegen op muziek, te knutselen, te marcheren en dirigeren, stimuleren we jouw creatieve en artistieke beleving. Zo leer je je op een speelse manier te uiten. Ook muzikale begrippen (forte, piano, crescendo…), de noten en verschillende ritmes worden spelenderwijs aangeleerd. Zodat we samen muziek kunnen maken die zowel op echte als op zelfgemaakte muziekinstrumenten en op alledaagse voorwerpen geweldig klinkt.

Kortom, een ware ontdekkingstocht in de wondere wereld van de muziek! In het voorjaar van 2020 is er een vervolgreeks met als knaller een toonmoment, zodat je aan je familie en vrienden kan laten zien wat je allemaal leerde.

Info

Waar gc de oude pastorie
Kerkstraat 24
1880 Kapelle-op-den-Bos
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 september 2019 tot 11 december 2019
Leeftijd 6+
Prijs € 65,0
Reservaties
  • Bel naar 015 71 02 53
Organisatie gemeenschapscentrum de oude pastorie Kerkstraat 24 1880 Kapelle-op-den-Bos
Contact info@gcoudepastorie.be
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Muziek voor kinderen bg op UiTmetVlieg.be