U bent hier:

MUZIEK REYMER | Rebel Heart - ANNULATIE

“Just good music without any stupid, made-up, big selling story.“ Met die zin begon het. Prima als werktitel, maar ‘Rebel Heart’ dekt toch meer de lading. Er gaat dus geen groots verzonnen verhaal schuil achter het nieuwe album van Tine Reymer, maar wel dit: een artiest maakt muziek, gewoon omdat het hart dat dicteert.

Omdat een passie iets is als eten en drinken, en bloed kruipt waar het niet kan gaan. Na Flowers for Breakfast is dit haar derde album als solo singer-songwriter, volgend op eerder werk ‘There you go, my love’ van Billie King en ‘Thrill my soul’ van Reymer.

Halverwege haar muzikantenleven maakt ze de balans op en presenteert ze negen songs die zoeken naar een plek in deze wereld. Negen kleine verhalen, die van iedereen kunnen zijn. Over afscheid nemen bijvoorbeeld, iets waar ieder van ons mee te maken krijgt. In 'Laying Low' vraagt een koppel zich af of hun einde nabij is, maar besluit desondanks toch vol te houden. In 'Bricks And Bones' wordt niet alleen een huis achtergelaten maar een heel leven, en trekt iemand weg van de vertrouwde kudde. En in titelsong 'Rebel Heart' gaat de zangeres op zoek naar haar oude dwarse zelf: kan ouder worden dan niet zónder dat op te geven? ‘Rebels hart, sla mij weer wakker!'

Samen met producer Tom Pintens (Het Zesde Metaal, Tamino) geeft ze ‘Rebel Heart’ een broeierig en bezwerend geluid waarin analoge klanken en electronica tot één dromerig, zwoel en stuwend geheel samensmelten. Live zal Pintens er ook bij zijn, samen met Aarich Jespers op drums  (Melanie De Biasio, Zita Swoon, The Colorist) en bassist Pieter van Buyten. Leen Diependaele en Fiona Brown maken de band compleet. Laat je wakker slaan door het prachtige ‘Rebel Heart’.

Tine Reymer – zang & piano
Tom Pintens – gitaar
Aarich Jespers – drums en percussie
Pieter Van Buyten – bass
Loesje Mahieu – backing vocals & instruments

Website: www.reymer.be/

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Leopoldsburg
Kastanjedreef 1
3970 Leopoldsburg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Actieprijs: € 16 | Basisprijs: € 18 | ABOpas 2020-2021: € 15 | LEOpas 2020-2021: € 15 | TROEPkaart 2020-2021: € 8
€ 18,0
Organisatie CC Leopoldsburg
Contact 011 34 65 48