U bent hier:

Muziek op aanvraag

Concert Jazz en blues Amusementsmuziek Pop en rock

Muziek op aanvraag
Nu zal ik het zeggen
Wil je graag iemand verrassen of bedanken op een persoonlijke manier? Met een lied op aanvraag? Zend ons dan jouw nummer en schrijf erbij waarom net dít lied en aan wie je het opdraagt.


Uit alle inzendingen kiezen we 20 nummers die we op 12 december live voor jou brengen.


De aanvragers hoeven niet op het podium te komen, ze krijgen ook geen microfoon onder de neus geduwd. Vanuit de zaal kun je samen met het hele publiek genieten van de interpretaties van Dries Elsen, Flor Colebunders, Raf Hermans, Johan Peeters (Georgieboy) en Kirri Valvekens. Presentatie is in handen van Els Beerten en Steven Van Hoof.


“Wie we zijn” bestaat uit Dries Elsen, Maaike Vanderhaegen, Steven Van Hoof, Els Beerten. Vorig jaar bundelden ze voor het eerst hun talenten om tot een uniek concept te komen: het publiek vraagt, de muzikanten spelen en de opbrengst van het hele gebeuren gaat naar een goed doel. Het werd onvergetelijk en hartverwarmend muzikaal temidden van de donkerste tijd van het jaar. Graag hernemen ze het dit jaar. Alle opbrengsten van de voorstelling gaan dit keer naar vzw Bij ons thuis...


  

Info

Links
Waar Theaterzaal
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 12 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 15,00; Vriendenprijs 20/21: € 12,00
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Gasthuis
Trefwoorden #muziek