U bent hier:

Muziek in de Wijk in Hof de Bist

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleinen of parken en zorgt overal voor ambiance! Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Muziek in de Wijk is een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel of op de dansvloer wil aanschuiven.

Het hoofdprogramma bestaat uit internationale bands. Lokale helden verzorgen het voorprogramma. Doorlopend is er ook een uitgebreid kasteelterras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s.
Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen en groetenburgers. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is verplicht via www.252cc.be

19u30: The Blue Heathens Jazz Band
De band rond de Spaanse trompettist Angel J Calvo Pérez (Ambrassband, Radio Muzak, Murga Armada, Sindicato Sonico, ...) brengt authentieke hot sound, typerend aan de jazzbands van New Orleans en Chicago in de jaren twintig en dertig. Koper en vel worden inmiddels al een tijdje met liefdevolle hand getemd door frontvrouw Hanne Peetermans (geboren en getogen in Ekeren). The Blue Heathens Jazz Band blaast je warm in de hals en dropt je in ’t midden van de nacht op een broeierig Congo Square. Of op een zomeravond in park Hof De Bist natuurlijk!

21u: Maya Kamaty
De mooiste vrouwelijke stem van de Indische Oceaan
Ze groeide op met de muziek van haar vader, frontman van de beroemdste band van Réunion, Ziskakan. Hieruit creëerde Maya Kamati haar eigen geluid, een heruitgevonden versie van de maloya: de traditionele muziek van het eiland, vol Afrikaanse ritmes die meegebracht werden door slaven die in de suikerrietplantages te werk werden gesteld. In de Creoolse taal bezingt ze haar thuis: laat je meevoeren door de mooiste stem van de Indische Oceaan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hof De Bist
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 14 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Zomer van Antwerpen
Links