U bent hier:

Muziek in de Wijk in Hof de Bist

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleinen of parken en zorgt overal voor ambiance! Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Muziek in de Wijk is een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel of op de dansvloer wil aanschuiven.

Het hoofdprogramma bestaat uit internationale bands. Lokale helden verzorgen het voorprogramma. Doorlopend is er ook een uitgebreid kasteelterras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s.
Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen en groetenburgers. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is verplicht via www.252cc.be

19u30: Blue Viola
Blue Viola creëert sfeer en vertelt verhalen. Verhalen over verleiding en het toegeven eraan. Over erotische waanbeelden, obscene dromen en nachtmerries. Over de adoratie van zowel de muze als de femme fatale. Verteld door dreigende, repetitieve drums en baslijnen, flirterige synths en een nerveus gitaar- en pianospel. Opgezweept door de meeslepende, opdringerige zang van Evert Vanheertum (die opgroeide in de Fortuinstraat).

21u: The Circus Brothers
Dansen tot je erbij neervalt met deze Tsjechische bende! Hun muziek omschrijven ze als disco-balkan: een gestoorde mix van balkan brass, disco beats, dromerige pop, ruige house, snelle rap en romantische folk. Hun live reputatie is berucht over heel Europa. Gas gas gas!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hof De Bist
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 21 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Zomer van Antwerpen
Links