U bent hier:

Musiceerdagen Gent - Pasen 2019

4 jaar

Cursus of workshop Klassieke muziek

Sinds voorjaar 2018 worden er ook musiceerdagen georganiseerd in Gent! Amaj, Muziekcentrum De Bijloke en het Symfonieorkest Vlaanderen slaan de handen in elkaar om jonge musici (7 tot 18 jaar) de gelegenheid te bieden gedurende twee dagen samen te musiceren met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau. Onder professionele begeleiding brengen de deelnemers de musiceerdagen door in instrumentale ensembles of koor.
Ook jongere kinderen (van 4 tot 7 jaar) komen tijdens de musiceerdagen aan hun trekken. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht doorheen het symfonische repertoire.

Twee dagen lang wordt er getokkeld, gestreken, geblazen en gezongen om de laatste dag te besluiten met een toonmoment in de grote concertzaal van De Bijloke. Ouders, familie en vrienden zijn meer dan welkom!

ATELIERS (4-7 JAAR)
Gedurende twee dagen ontdekken we via speelse workshops de wondere wereld van klank en muziek.

KOOR (7-18 JAAR) (VANAF 1STE LEERJAAR)
Twee dagen lang zingen we de pannen van het dak! Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de groep verder opgedeeld volgens leeftijd.

INSTRUMENTAAL ENSEMBLE (7-18 JAAR) (VANAF 3DE LEERJAAR)
Jongeren die minstens één jaar instrumentles hebben gevolgd, kunnen zich inschrijvingen voor een instrumentaal ensemble (strijkers, blazers, slagwerk). Alle instrumenten van deze instrumentengroepen zijn welkom! De deelnemers worden op basis van leeftijd en niveau verder ingedeeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Bijloke
Bijlokelaan 7
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 45,00 €
€ 45,0
Reservaties
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Musiceerdagen Gent - Pasen 2019 op UiTmetVlieg.be