U bent hier:

Musiceerdagen Antwerpen - Pasen 2019

4 jaar

Cursus of workshop Klassieke muziek

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! We bieden aan jonge musici (tussen 7 en 18 jaar) de gelegenheid samen te spelen met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau.
Met pasen zijn de musiceerdagen net iéts anders: we werken samen naar een echte totaalvoorstelling toe.

Daarom stellen we twee symfonische orkesten samen. Om in het jongste orkest te kunnen musiceren, moet je minstens een jaar instrumentles gevolgd hebben. De oudere orkestleden kunnen vanaf niveau middelbare graad een stoel reserveren in het grote orkest. Maak je vooral geen zorgen over je technische bekwaamheid: zowel beginners als gevorderden kunnen een unieke muzikale belevenis verwachten.

Speel je (nog) geen instrument? Dan kan je terecht in het kinder- of jeugdkoor. Om deel te nemen aan het koor is geen voorkennis vereist.

Ook jongere kinderen (van 4 tot 7 jaar) komen tijdens de musiceerdagen aan hun trekken. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht doorheen het symfonische repertoire.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar deSingel
Desguinlei 25
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 50,00 €
€ 50,0
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Musiceerdagen Antwerpen - Pasen 2019 op UiTmetVlieg.be