U bent hier:

Musiceerdagen - Antwerpen herfst 2019

4 jaar

Cursus of workshop Klassieke muziek

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! We bieden aan jonge musici (tussen 7 en 18 jaar) de gelegenheid samen te spelen met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau. Om in een orkest of instrumentaal ensemble te kunnen musiceren, moet je minstens een jaar instrumentles gevolgd hebben. Maak je vooral geen zorgen over je technische bekwaamheid: zowel beginners als gevorderden kunnen een unieke muzikale belevenis verwachten.
Speel je (nog) geen instrument? Dan kan je terecht in het koor (vanaf 3de leerjaar). Om deel te nemen aan het koor is geen voorkennis vereist.

Ook jongere kinderen (van 4 tot 7 jaar) komen tijdens de musiceerdagen aan hun trekken. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht doorheen het symfonische repertoire. Er wordt gewerkt volgens leeftijd: kleuters enerzijds en kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar anderzijds, krijgen afzonderlijke ateliers aangeboden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar deSingel
Desguinlei 25
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 oktober 2019 tot 30 oktober 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 50,00 €
€ 50,0
Reservaties
Organisatie Amaj vzw
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Musiceerdagen - Antwerpen herfst 2019 op UiTmetVlieg.be