U bent hier:

Music & Flowers For Brexit - Air For Six

Concert Klassieke muziek

De vocale rijkdom van de Engelse ensembletraditie was, is en zal een hoeksteen blijven van de westerse muziek, ook na de alom gevreesde brexit. Daarom duikt Air For Six graag in het wonderlijke repertoire van de Engelse romantische school, met klinkende namen zoals Ralph Vaughan Williams, Edward Elgar, Benjamin Britten en Hubert Parry.
Naast deze meesterwerken uit de 20ste eeuw krijgen ook meer populaire liederen een welverdiende plaats: de iconen van de Britse popmuziek, The Beatles, passeren de revue en we dompelen ons publiek graag onder in de aangrijpende folksongmelancholie van de Britse Eilanden.
Geniet van de rijke samenklank van zes vocale solisten!
Het wordt een boeiende reis door het Groot-Brittannië van de romantiek tot de brexit!
Met Liesbeth Devos (sopraan), Astrid Stockman (sopraan), Inez Carsauw (mezzo), Denzil Delaere (tenor), Joris Derder (bariton), Charles Dekeyser (bas)
Artistiek leider Joris Derder
I.S.M. KON. PIET STAUTKRING

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 mei 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 20,00 €; +65: 19,00 €; Abo: 17,00 €; -26: 12,00 €
€ 20,0
Organisatie Ter Vesten
Contact 03 750 10 00
Trefwoorden klassiekemuziek