U bent hier:

Museumnacht in het museum Dr. Guislain

+1 punt

Op museumnacht zetten we een nieuwe tentoonstelling in de kijker. Naast een bezoek aan Op losse schroeven en Onderbelicht, treed je binnen in het spiegelpaleis van de scheve noot, het wilde universum van de expressie en ongefilterde klanken. Project Z brengt een eerbetoon aan (on)beminde muziek van bijzondere kunstenaars. Bereid je voor op een nacht vol muzikale verrassingen van onder andere Babenko, Pawlowski en De Wachter.
Om 18u opent het Museum Dr. Guislain de deuren.

Tentoonstellingen: Project Z, Onderbelicht en Op losse schroeven

Noise Gravure: een installatie met film en gravures van en over de samenwerking tussen Adolpho Avril en Olivier Deprez. Noise Gravure werd gerealiseerd in samenwerking met Bibliotheca Wittcokiana en met de steun van CultuurCulture.

SKETCHBOOK: presentatie en boek van Emilie Lauwers, die haar schetsboek maakte na een turbulente levensfase. Woorden schoten tekort voor alles wat ze zich herinnerde en verbeeldde, alles wat ze voelde en dacht. Tekenen leek op dat moment de enige manier om met de chaos om te gaan.

Performance van Babenko, De Wachter en Pawlowski: Een eigenzinnig trio. Het woord door De Wachter op de voorgrond, doorspekt met de stem en gitaar van Pawlowski en omgeven door een bont spektakel van kunstwerken van Babenko en de kunstenaar zelf in actie. Een samengaan waar de energie vanaf spat.

Afterparty? AmuseeVous zorgt voor een afterparty in Charlatan tussen 23u en 04u. Tickets: voorverkoop: 5 euro, aan de kassa: 7 euro (verkoop start op 5 november via Kwandoo)

Info

Waar Museum Dr. Guislain
Jozef Guislainstraat 43
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 5 december 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Museum Dr. Guislain
Contact info@museumdrguislain.be
+32 9 3986950
Links
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS