U bent hier:

Museum van Geneeskrachtige Planten en Farmacie

Tentoonstelling Wetenschap

Het museum, dat bestaat uit een tachtigtal uitstalkasten, stelt op thematische wijze geneeskrachtige planten en monsters van over de hele wereld tentoon. De tentoonstelling beschrijft de geschiedenis van de geneeskrachtige planten en de evolutie van hun gebruik. Ze situeert hun plaats in de actuele geneeskunde en geeft uitleg over de aard van de actieve bestanddelen en hun biologische werking.
Nederlandstalige brochure:
De geïllustreerde samenvatting van de teksten voorgesteld in het Museum is beschikbaar (prijs : 4 ) in hetzelfde gebouw aan het Secrétariat de lInstitut de Pharmacie (derde verdieping) of aan de Bibliothèque A. Herlant (vierde verdieping).

Info

Links
Waar ULB - Campus de la Plaine
Triomflaan 236
1050 Elsene (Brussel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - vrijdag van9:00tot18:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Contact vanhaele@ulb.ac.be
+32 2 6505279
Trefwoorden Bevestigd2020
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.