U bent hier:

Munay-Ki: 9 rites van het Inca Sjamanisme

De Munay-Ki zijn inwijdingsrituelen van de medicijnmannen in Zuid-Amerika.

Het hele proces omvat 9 stappen om de wonden te helen uit ons verleden, onze kindertijd en die van onze voorouders: de genetische en karmische erfenis waarmee we in dit leven geboren zijn.
Met elke inwijding open je een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je in wezen bent, naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren in de wereld en volledig in harmonie te kunnen leven, telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid.

Tijdens de inwijdingen worden de codes voor dit nieuwe menszijn aangeboden in de vorm van energietransmissies.

De 9 rites worden in drie dagdelen gegeven.
Tussen de 3 dagdelen dien je minstens 28 dagen tijd te laten.

1) Het eerste dagdeel leer je om je heilige ruimte te openen, de breathing en de vuurceremonie, je ontvangt de eerste 4 basisrites: de rite van de Heler, de Banden van Kracht, Harmonie, en de Ziener. We sluiten af met een gezamenlijke vuurceremonie en het sluiten van de heilige ruimte. Je ontvangt een cursusboek.

2) Het tweede dagdeel openen we de heilige ruimten en doen we de breathing. Je ontvangt de 3 volgende rites met meditatie: de rite van de Hoeder van de Dag, de Hoeder van Wijsheid, de hoeder van de Aarde. We sluiten af met een gezamenlijke vuurceremonie en het sluiten van de heilige ruimte.

3) Het derde dagdeel openen we de heilige ruimten en doen de breathing. Je ontvangt de 2 laatste rites: de Hoeder van de Sterren en de Schepper. Je leert hoe je de rites zelf kan doorgeven. We sluiten de dag met een gezamenlijke vuurceremonie. Je ontvangt je pi-stone en het cursusboek.


- Elk dagdeel vindt plaats van 09.00 tot 13.00 uur.
- Het 1ste dagdeel bevat de 4 eerste rites, het 2e dagdeel de volgende 3 rites, het 3e dagdeel bevat de laatste 2 rites en tevens word je dan ook aangeleerd hoe deze rites zelf door te geven.
- Het tarief is € 100 per dagdeel, graag per overschrijving op IBAN: BE65 7340 2314 3296, ten laatste een week vooraf.
- Inbegrepen: inwijdingen en opleiding, certificaat, uitgebreide cursusmap, drank.
- Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk een week vooraf, nadien wordt het lesgeld aangerekend.
- Je kan telefonisch inschrijven via gsm 0496 51 58 11 of via www.reiki-centrum.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Reiki Centrum
Sint-Hubertusstraat 47
3300 Oplinter (Tienen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 100,00 €
€ 100,0
Reservaties
Organisatie Reiki Centrum