U bent hier:

Multimovepad Gerheserbossen en -heide

Dit bewegwijzerde Multimovepad, van ongeveer 1,2 kilometer, start ter hoogte van zwembad De Merel. Door de klim- en stappalen, de evenwichtsbalk, de verspringbak, de katapult, het klimnet, de schommel en de evenwichtsbalk … leren kinderen o.a. volop klimmen, springen en landen, glijden, slaan, trekken en duwen, wandelen en lopen.
Veel van de aanwezige constructies werden gemaakt met hout afkomstig uit de omliggende bossen. Omgevallen bomen (door storm of in functie van veiligheidskap) krijgen op deze manier een duurzame bestemming.

Het Multimovepad bevindt zich in de vernieuwde speelzone. Naast een aantal open plekken voor kleine activiteiten werden ook 2 kampen met een takkenwal gecreëerd. Enkele creatieve geesten ontwikkelden op deze manier het ‘vossenkamp’ en het ‘everzwijnkamp’.

Aan de buitenzijde van de speelzone werd takhout gestapeld in functie van de veiligheid. In de speelzone prijken ook enkele mooie houten sculpturen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gerheserbossen en -heide
Zwarte Spechtstraat 57
3970 Leopoldsburg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Trefwoorden sport, gezin, wandelwensen, Speelbos, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Multimovepad Gerheserbossen en -heide op UiTmetVlieg.be