U bent hier:

Multimove - kleuters van 5 jaar

5 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.
Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimove-lessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sport specifieke vaardigheden te leren.
Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.
Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sporthal Demerstrand
Stationsstraat 27
3590 Diepenbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 september 2018 tot 29 juni 2019
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 55,00 €
€ 55,0
Reservaties
Organisatie dienst vrije tijd Diepenbeek
Contact 011-491 900
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Multimove - kleuters van 5 jaar op UiTmetVlieg.be