U bent hier:

Multi Move voor kinderen van 4 tot 12 jaar

4 jaar

Multimove biedt 3- tot 12-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.
Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.
Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien. De sportdienst van Diest organiseert 11 lessen van 2 uur. Deze houden 1 uur Multi Moven en 1 uur zwemmen op speelse manier.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar SPORTHAL WARANDE
Omer Vanaudenhovelaan 2
3290 Diest

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Zaterdag van 10:00 tot 12:00
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 88,00 €
€ 88,0
Organisatie IVA Sportpromotie Diest ism Diestse sportclub
Contact chris.drijvers@diest.be
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Multi Move voor kinderen van 4 tot 12 jaar op UiTmetVlieg.be