U bent hier:

MovingKids Bewegingslesjes (schooljaar 2020-2021)

2 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

Voetballen tijdens jouw favoriete voetbalstage, sporten en spelen met je vrienden op sportkamp,... Het kan :-)SoccerFun / MovingKids biedt met enthousiasme volgende aan doorheen het schooljaar en tijdens verschillende schoolvakanties::- Voetbalkampen en voetbalstages, een unieke voetbalvakantie in Spanje- Specifieke keeperstages en keeperkampen- Indoorstages waar futsal zijn plaats krijgt.- Een voetbalschool en keeperschoolwerking tijdens de week of in het weekend.- Tussenseizoenstrainingen op maat in mei en juni- Sportkampen/kleuterkampen - all-in one kampen (met sport, spel, crea, theater en avontuur,...) voor kleuters en lagere school kinderen- Sport- en bewegingslesjes (multimove/kleuterturnen) voor jongens en meisjes van 3 t.e.m. 7 jaar- Sportfeestjes - verjaardagsfeestjes - bewegingsplezier voor iedereen. We hebben zelf onze eigen springkastelen!Gediplomeerde lesgevers, trainers, kleuterjuffen, animatoren bieden voetbal, sport, plezier en ontspanning in zijn puurste vorm aan. Op maat van elk individu gaan we aan de slag en zorgen we voor leerrijk plezier en lachende gezichten.Ontdek ons aanbod via www.SoccerFun.be en kom lachen en knallen samen met je vriendjes, vrienden en vriendinnejtes! Wie weet kan jij die voetbalster, topsporter worden... of gewoon lekker leuk een sportieveling zijn én blijven!Het kind op één, de panathlonverklaring centraal!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartinstituut Brugge
Doornstraat 3
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 september 2020 tot 27 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 2+
Prijs
Basistarief: 150,00 €
€ 150,0
Reservaties
Organisatie SoccerFun vzw
Contact info@soccerfun.be
+32 478 56 74 72
Trefwoorden sport-en-spel, Zonder overnachting, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over MovingKids Bewegingslesjes (schooljaar 2020-2021) op UiTmetVlieg.be