U bent hier:

Movietime op woensdagnamiddag: F.C. De Kampioenen 3 "Forever"

+1 punt 8 jaar

Film Animatie en kinderfilms

F.C. De Kampioenen 3: "Forever" (105', pauze)
DDT is "back in business" en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers.
De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg "F.C. De Kampioenen" blijven noemen.
Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt.
Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok. Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum De Volkskring
Kasteeldreef 18
9340 Lede

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 17 oktober 2018
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Jeugddienst Lede
Contact jeugd@lede.be
053 60 68 62
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Movietime op woensdagnamiddag: F.C. De Kampioenen 3 "Forever" op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS