U bent hier:

Moussem Cities - Damascus

Met het jaarlijkse festival MOUSSEM CITIES richt Moussem Nomadisch Kunstencentrum samen met Brusselse partners de blik op een Arabische metropool. Keer op keer steden met een rijke en cultureel diverse geschiedenis, die door hun artistieke dynamiek een vitale rol spelen in de hedendaagse Arabische samenlevingen. Artiesten uit de regio en uit de diaspora bieden een inkijk op hun stad en hun werk met performances, concerten, ontmoetingen, films, expo’s, etcetera.
MOUSSEM CITIES 2019 laat de urgente stem horen van kunstenaars uit Damascus, Syrië en de Syrische diaspora – om verhalen en sporen niet verloren te laten gaan in het geweld. De actualiteit geeft een onvermijdelijke lading aan deze editie. Het festival zal dan ook ruimte bieden aan Syrische kunstenaars en curatoren om het programma mee vorm te geven, zodat hun werk en engagement een juiste context krijgt.

Info

Waar Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Organisatie Moussem Nomadisch Kunstencentrum
Contact info@moussem.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.