U bent hier:

Moord aan tafel

Gezellig tafelen, niets is zo zalig. Het moment bij uitstek om de banden aan te halen met vrienden, goede gesprekken te voeren en lekker te eten. Maar wat als je rust verstoord wordt? Wat als blijkt dat er een moord werd gepleegd en deze opgelost dient te worden? Dan ontpop je je samen met je vrienden aan tafel tot échte detectives!
De deelnemers zitten aan tafel rondom een centrale tafel. Aan die centrale tafel zit
een toneelgezelschap dat een stuk speelt. Er gebeurt een moord en de aanwezigen moeten raden wie het gedaan heeft aan de hand van de stukken die gespeeld worden. Voor het eten worden er 6 ‘gangen’ voorzien. Tussen iedere maaltijd wordt een stuk (10-15 minuten) gespeeld, na ieder stuk schrijven de tafels op een papier wie ze denken dat de moordenaar is. Wie van de tafels wint?
Het stuk dat gespeeld wordt, draagt de titel ‘Crisis bij Artemis’. De nv Artemis is
een productiehuis dat programma’s maakt voor verschillende tv-stations. Klein en
bescheiden begonnen, slaagt Artemis erin, dankzij enkele kijkcijferhits, op enkele jaren tijd het leidinggevend productiehuis in Vlaanderen te worden. De laatste tijd loopt er echter van alles mis. Heel wat van hun creatieve programmamakers hebben na ruzies met directieleden Artemis verlaten. Anderen raken vastgeroest in hun gewoonten en kunnen de nieuwe tendensen in de media niet volgen. Enkele flops zijn het gevolg. Hervormingen dringen zich op. Net op het moment dat CEO Wouter Vandenbossche de daad bij het woord voegt en aankondigt dat hij Artemis wil herstructureren, gebeurt het ondenkbare. Hij overlijdt na een ongelukkig ongeval…
Reserveren is verplicht

Info

Waar OC De Kriekel
SINT-JOZEFSPLEIN 1
3980 Tessenderlo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs € 25,0
Organisatie Landelijke Gilde Tessenderlo-Schoot
Contact frans.couwberghs@telenet.be
0474/97 70 51
Links