U bent hier:

MOOOV FILMFESTIVAL

MOOOV FILMFESTIVAL
Van 26 april tot en met 5 mei 2019 kunnen meerwaardezoekers voor het zevende jaar op rij terecht in Sint-Niklaas voor een reeks films in het kader van MOOOV. MOOOV is een festival voor wereldfilms waar kijkers de kans krijgen om andere culturen te leren kennen en kennis te maken met problemen die ze in het dagelijkse leven niet onmiddellijk ontmoeten. Behalve een venster op de wereld, bieden deze films dus ruimschoots de kans om te reflecteren en van gedachten te wisselen. De accenten worden dit jaar gelegd op Afrikaanse, Aziatische en Latijns-Amerikaanse cinema en het thema van de huishoudsters. Humor en tragiek worden afgewisseld met documentaires en familiefilms. Zoals voorheen komen ook kinderen en jongeren aan hun trekken in het aanbod.
Anderzijds is MOOOV ook een gezellig, gastvrij en dynamisch evenement dat zich doorheen de jaren in een stijgende belangstelling mag verheugen.

We kunnen reeds enkele titels meegeven. Het gaat onder meer om de openingsfilm Sakawa uit Ghana, Sibel uit Turkije en Tel Aviv on Fire uit Palestina.

Het volledige programma vindt u op de site www. festival.mooov.be/Sint-Niklaas/ en www.facebook.com/SolidairSintNiklaas/

Siniscoop – Stationsplein 12

Toegangsprijzen: 8,80 EUR – 7,80 EUR voor kansenpashouders, 65’+ers, studenten met kaart en kinderen onder de 12 jaar

Meer info: 03 778 31 32 – www. festival.mooov.be/Sint-Niklaas/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Siniscoop
Stationsplein 1
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 8,80 €
€ 8,8