U bent hier:

Mooi en medogenloos

+1 punt

Lezing of congres Literatuur

‘Mooi en meedogenloos’ is een literair, muzikaal en visueel hoogstandje dankzij de bijzondere chemie tussen Herman Brusselmans, Delphine Lecompte, De Havilland en liquide lichtcreaties op gouden canvas. Een ingekaderde reis langs de schuine, scherpe, komische en melancholische randen van elke dag.
Herman Brusselmans, fenomeen, jonge oppergod van de Vlaamse letteren: “Een schrijver die op het podium voorleest is als een elektricien die een wc-pot placeert. Maar je hebt nu eenmaal elektriciens die beter dan loodgieters wc-potten kunnen placeren.”

Delphine Lecompte ontving de C. Buddingh’-prijs voor haar debuutbundel ‘De dieren in mij’. Daarna volgden nog acht succesvolle bundels.  “Mensen liggen in een deuk als ik mijn gedichten voordraag, maar zelf ben ik er nog niet uit of ik dat leuk vind.”


De Havilland geldt als één van de meest veelbelovende bands van het moment. Dankzij de indrukwekkende stem van Nathalie Van den Meutter en de eigenzinnige songs van auteur/componist Rudolf Hecke. Hun debuutsingle ‘Responsible’ haalde de playlist van Radio 1 en Radio 2. Zij traden op met onder andere Dez Mona, The Antler King, Elvis Peeters, Dirk De Wachter en Kommil Foo. Gitarist Willem Heylen en instrumentaliste Lotte Depeuter vervolledigen de bezetting.

Info

Links
Waar Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 4,00; Standaard: € 20,00; Uitpas Lier: € 19,00

€ 4,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 0,8

Reservaties Inschrijven
  • Bel naar 03 488 06 79
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie liers cultuurcentrum
Contact info@lierscultuurcentrum.be
Trefwoorden UiTPAS Lier

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 180 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS