U bent hier:

Monos

Film Drama

O.w.v. de verstrengde coronamaatregelen is deze vertoning verplaatst naar wo 27 januari 2021 om 20 u. Alle tickethouders worden verwittigd.
Acht tieners op een woeste hoogvlakte in Colombia. Ze dragen klinkende namen als Wolf, Smurf, Rambo en Lady. Het zijn ‘monos’ -commando’s- die boven op een berg paramilitaire training krijgen. Van hun fanatieke commandant krijgen ze een nieuw bevel. Naast het bewaken van de krijgsgevangen Amerikaanse dokter, moeten ze ook de koe Shakira gaan verzorgen. Bij deze schijnbaar simpele opdracht loopt het mis. De jolige sfeer waarin gelachen en gestoeid werd met elkaar, slaat om en het wordt menens. Machtsspelletjes, pesterijen en samenzweringen steken de kop op.

‘Monos’ is een avontuur waarin je overweldigd wordt door de weelderige natuur, rauwe emoties en beklijvende sound design. Een genadeloos, wild verhaal over leiderschap en overlevingsdrang. Deze mix tussen ‘Apocalypse Now’ en ‘Lord of the Flies’ is een echt prijzenbeest. Zo wist de film twee prijzen in de wacht te slepen op het afgelopen Film Fest Gent, waaronder voor beste sound track en sound design.


Regisseur: Alejandro Landes
Genre: Drama en coming-of-age
Duur: 102 min.
Cast: Sofia Buenaventura, Julián Giraldo en Karen Quintero
+16
Spaans gesproken en Nederlands ondertiteld.

In Monos wordt de chaos langzaam opgevoerd, tegen een achtergrond van bloedmooie en angstaanjagende beelden ★★★★★ – De Volkskrant

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Kassaprijs: 7,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie CC Den Blank
Contact 02 687 59 59