U bent hier:

Moestuinieren in bakken voor iedereen, ook voor kinderen

Cursus of workshop Milieu en natuur

Voor het zevende jaar op rij organiseert Velt Netevallei een opleiding moestuinieren in bakken, in de formule waarbij één kind (leeftijd ongeveer 10 jaar) samen met één van de ouders de lessen volgt. Deze formule lijkt goed te werken, zowel de ouders als de kinderen vinden het tof om samen te werken.
Nieuw dit jaar is dat deze lessen ook worden opengesteld voor mensen van gelijk welke leeftijd die zonder kinderen willen deelnemen, en ook voor ouders die bv. met 2 kinderen willen deelnemen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 8 al dan niet vergezeld van 1 of 2 kinderen.
Gespreid tussen februari en mei wordt er 5 keer samengekomen op zaterdagvoormiddag vanaf 10:00u tot 12:00u., een eerste maal op zaterdag 23 februari. Deze lessen gaan door te Kontich. De deelnameprijs voor de ganse reeks is €25,00 per duo of per individuele deelnemer. Hiervoor ontvang je zaden en plantjes, heel veel tips om zelf mee aan de slag te gaan, en documentatie. Zorg dat je erbij bent, ook voor wie geen tuinervaring heeft, er schuilt misschien wel een tuinier in jezelf of in je zoon of dochter.
Info en inschrijven via mail naar info.netevallei@velt.be, voor extra info kan je ook bellen naar 0476/47.18.60.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Tuin Jean-Pierre
Bautersemstraat 77
2550 Kontich

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Contact 0476 47 18 60
Links
Trefwoorden VELT, Moestuinieren, biologisch tuinieren, tuinieren, Ecologisch tuinieren, Cursus ecologische moestuin, BewustUiT