U bent hier:

Moederdag in Bar Noord // BRUNCH

◤ MOEDERDAG in BAR NOORD ◢
Donderdag 15 augustus zetten wij hier in Antwerpen onze moeders eens goed in de bloemetjes. Wij trakteren alle moeders tijdens de brunch alvast op een gratis glaasje cava.

Kom dus samen met je mama tussen 10.00 uur en 13.00 uur genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet.

Reserveren kan via https://barnoord.be/zondagsbrunch/#reserveer

‹‹‹‹‹‹‹

Kom iedere zon- en feestdag tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel lekkers om vrij uit te kiezen en dit een hele zomer lang.

Op de buffettafel vindt u ontbijtklassiekers als brood, croissants en pistolets, spek met eieren, huisbereide yoghurt met granola, fruitsalade, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. Dit jaar krijgt onze brunch bovendien een heuse upgrade met live cooking door onze chef.

Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Onze chef zorgt dit jaar bovendien voor wat extra speciale hapjes. Kom met uw liefje, uw vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie.

Ook wanneer de weergoden even niet mee willen werken kunt u plaatsnemen in onze gezellige verwarmde serre.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaalt u 25 euro inclusief 1 drankje naar keuze. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaalt u de helft. We raden u wel aan om te reserveren via https://barnoord.be/zondagsbrunch/#reserveer.

Op andere dagen kan u ook steeds zonder reservatie ontbijten. We bieden dan een kleine kaart aan.

► Prijs: 25€ / persoon (kinderen t.e.m. 10 jaar: 12,5 €)
► Reserveren: https://barnoord.be/zondagsbrunch/#reserveer

‹‹‹‹‹‹‹

Bar NOORD
Park Spoor Noord, Antwerpen
Alle dagen open van 10u tot middernacht
www.barnoord.be

We raden je aan om zoveel mogelijk de fiets te pakken of te reizen met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes & Velo stations in & rond het park. Kom je toch met de wagen, neem dan best even een kijkje op www.slimnaarantwerpen.be voor actuele verkeersinformatie. Er zijn op minder dan 10 minuten wandelen meerdere parkeermogelijkheden. Parkeren in het park is ten strengste verboden. Een volledige routeomschrijving vind je hier: https://goo.gl/qh9e7U

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bar Noord
Viaduct Dam 1
2060 Antwerpen 6 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 15 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 25,00 €; kinderen < 11 jaar: 12,50 €
€ 25,0
Reservaties
Trefwoorden brunch, lunch, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Moederdag in Bar Noord // BRUNCH op UiTmetVlieg.be