U bent hier:

Mobiel Energiehuis komt naar Londerzeel

In het Mobiel Energiehuis van 3Wplus, de opvolger van de Kyotomobiel, kan je gratis terecht voor advies over duurzaam wonen en (ver)bouwen.
• Het Mobiel Energiehuis is een informatiepunt waar iedereen terecht kan voor gratis advies over duurzaam renoveren, energie besparen, isoleren, zonnepanelen, de digitale energiemeter, premies en subsidies,…
• Via het Mobiel Energiehuis kan je een energieaudit aanvragen voor 50 euro (25 euro voor de beschermde doelgroep), met de optie om in de winter een warmtescan te laten uitvoeren. Bij een energieaudit onderzoekt een energiedeskundige de hele woning om na te gaan waar het energiezuiniger kan. Nadien krijg je een vlot leesbaar rapport met een overzicht en stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de te verwachten kostprijs ervan en de terugverdientijd.
• Wie concrete plannen heeft om energierenovaties uit te voeren, kan begeleiding krijgen.

CORONAMAATREGELEN: Mogen we vragen om de circulatiepijlen te volgen bij aankomst en vertrek aan de mobiel en minstens 1,5 meter afstand te houden van eventuele andere bezoekers. Bij goed weer zal de consultatie buiten plaatsvinden, bij minder goed weer worden er in de mobiel alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen zodat je op een veilige manier geholpen wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parking Schoolstraat
Schoolstraat
1840 Steenhuffel (Londerzeel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 juli 2020 tot 7 augustus 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie 3Wplus
Contact eline.devos@3wplus.be
0491 61 43 51