marc librecht
23 sep
Afgelopen

" ML UNPLUGGED"

Volksspelencafé Het Mysterieabeelseweg 29, 8970 Poperinge
Concert
Geschikt voor alle leeftijden

Info

Marc Librecht was al eens te gast in Het Mysterie. Hij speelt met zijn band vooral aan weerszijden van de Frans- Belgische grens. Bij ons doet zijn naam misschien niet direct een belletje rinkelen maar in muziekmiddens des te meer. Begonnen met interesse voor klassieke muziek kreeg hij een openbaring toen hij "Red House" van Jimmy Hendrix hoorde. Gitaar wordt een prioriteit en hij richt "Marble Each" op waarmee hij 11 jaar lang op grote schaal optreed en professionele bands als The Scorpions, Manfred Mann, Trust en Alain Bashung mag begeleiden.
Gedurende vele jaren evolueerde dit alles en startte hij verschillende projecten. Met zijn groep TEX speelde hij het voorprogramma van ondermeer Lynyrd Skynyrd en Alvin Lee van Ten Years After.
IN 1999 is hij muzikaal verzadigd en slechts nog op aanvraag speelt hij kleine soloconcertjes en met enkele muzikale vrienden met de Marc Librecht Band.
In 2018 brengt hij nog eens een cd uit, Legends of the forest.
De vorige keer kwam hij samen met percussionist Marco Epis naar het Het Mysterie maar nu brengt hij vriend/bassist Luc Dewerte mee waarmee hij een zeer eclectisch en gevarieerd programma brengt met eigen tracks, gepersonaliseerde covers die al zijn muzikale invloeden weerspiegelen maar vooral "classic rock-nummers" uit de jaren 60-80.
In de tuin komen meegenieten kan door te reserveren rechtstreeks in Het Mysterie of Marc Dewilde gsm 0474571406. Zoals steeds is het een "freegift" concert ism Carline's Echo met een gift naar eigen appreciatie en vermogen tussen 15 en 25euro per persoon all in voor drank, hapje en muziek. 

Wanneer?

tot
Afgelopen

Contactgegevens

Prijzen en voordelen

BasistariefGratis