U bent hier:

MJO Invites: Viking Trio

Concert Jazz en blues

Er was eens een viking die besloot om zijn bijl aan de muur te hangen en een meer vredelievende activiteit op te nemen dan het plunderen van onschuldige dorpen. Hij verhuisde van Stockholm (niet te verwarren met Stokkem) naar België om te zien of hij de lokale bevolking kon verblijden met zijn muziek. David Demuynck (hij nam een Vlaamse achternaam wegens integratie redenen) zocht de hulp van een Kelt op bas, Rob Vanspauwen en een Romein op de drums, David La Mela. Het Viking Trio was geboren!
Viking Trio speelt composities van David Demuynck. Hij haalt zijn inspiratie niet enkel uit Zweden en zijn rijke mythologie, maar van over heel de wereld. Zijn muziek wordt vaak omschreven als filmisch. De combinatie van Fender Rhodes, effecten en synths geeft een toffe en frisse klank. Dit gekoppeld met de diepe klanken van Rob Vanspauwen en de ijzersterke grooves van David La Mela, levert mooie en krachtige muziek op.

Het trio speelt twee sets gescheiden door een pauze.

www.vikingtrio.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC MUZE
Marktplein 3
3550 Heusden-Zolder

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 3 november 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis