U bent hier:

Miramiro 2018

Deze festivaleditie wordt er één met een stevige portie sterke vrouwen. Er zal gegarandeerd kippenvel zijn bij het zien van de oude circustechniek, haarhangen, door de dames van Capilotractées. De vrouwelijke Gandini’s jongleren met Indische bharatanatyam dans en percussie in hun nieuwe voorstelling SIGMA. En in de Machariuskerk leert Chloé Moglia ons over de waarde van traagheid en tijd nemen.
Voor de jongsten komt dit jaar Carnivale naar Miramiro. Zij brengen reuzenschildpadden, kermismolens en een rariteitenkabinet vol met uitsterven bedreigde wezens mee. Full Stop Acrobatic Theatre presenteren hun nieuwe voorstelling Boeksoep waarin ze kinderen meenemen in de wondere wereld van boeken en sprookjes.

Lance moi dans l’air zoekt een evenwicht tussen gevoeligheid en verbinding. Voor uw portie adrenaline moet u dan weer bij BalTrap zijn. Zij spelen met gevaar en houden zich absoluut niet aan de regels. De clown in Only Bones heeft een wel zeer plooibaar gezicht. Lachsalvo’s gegarandeerd. En nog veel meer…

Gentse Feesten

Info

Waar Miramiro
Dok-Noord 4F 202
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 juli 2018 tot 17 juli 2018
Links
Trefwoorden Gentse Feesten, ook voor kinderen, GentseFeesten2018
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Miramiro 2018 op UiTmetVlieg.be