U bent hier:

Minivoetbaltornooi Krea Cup 2013

Sportactiviteit Bal en racketsport

Op zaterdag 22 juni gaat de 4de editie door van minivoetbaltornooi Krea Cup. 24 teams nemen het tegen elkaar op om de felbegeerde trofee. Het tornooi wordt volledig op kunstgras gespeeld.Klaar om te scoren? Schrijf je dan vanaf 20/02 in via www.kreacup.be. Inschrijven kan tot 01 juni, maar aarzel niet lang, want de plaatsen zijn beperkt! Like ons op www.facebook.com/kreacup.
Op zaterdag 22 juni gaat de 4de editie door van minivoetbaltornooi Krea Cup. 24 teams nemen het tegen elkaar op om de felbegeerde trofee. Het tornooi wordt volledig op kunstgras gespeeld.

Steeds populairder

Sinds 2010 is minivoetbaltornooi Krea Cup uitgegroeid tot een prestigieus tornooi met teams uit alle regio's van Vlaanderen. De vraag van ploegen om deel te nemen, neemt elk jaar toe. Vorig jaar waren alle 24 plaatsen na amper 7 dagen ingevuld. Er snel bij zijn is opnieuw de boodschap!

Inschrijven

Klaar om te scoren? Schrijf je dan vanaf 20/02 in via www.kreacup.be. Inschrijven kan tot 01 juni, maar aarzel niet lang, want de plaatsen zijn beperkt! Like ons op www.facebook.com/kreacup of volg ons op www.Twitter.com/kreacup

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kunstgrasterreinen Oudenaarde
Prins Leopoldstraat 89
9700 Oudenaarde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 22 juni 2013
Leeftijd 15+
Prijs € 60,0
Organisatie Kreadance DiVa
Links
Trefwoorden voetbal, tornooi, zaalvoetbal, minivoetbal, oudenaarde, kunstgras