U bent hier:

mindfulness - gratis kennismaking

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Kom gratis en vrijblijvend kennis maken met mindfulness! We praten over wat het is en niet is en we beoefenen het samen onder de begeleiding van een gecertificeerd boeddhistische mindfulness trainer.We laten je kennis maken met de specifieke breathworks benadering tot mindfulness bij ziekte en pijn - en we exploreren onze benadering bij stress.Wel even inschrijven voor
Mindfulness is een toestand waarin je met aandacht aanwezig bent in de gevoelde ervaring van het huidige moment. Je merkt duidelijk gedachten, fysieke ervaringen, emoties en gebeurtenissen op zonder te reageren volgens vaste gewoontes of op een automatische manier. Dit betekent dat je keuzes kan maken over hoe je met de dingen omgaat en een rijk en vervullend leven kan leiden, ook al ervaar je moeilijke omstandigheden.

Breathworks.be biedt mindfulness trainingen aan. Een kennismakingsmoment is ideale manier op kennis te maken met mindfulness en met de specifieke Breathworks benadering tot mindfulness bij ziekte, pijn en stress.

Breathworks biedt cursussen die specifiek gericht zijn op mensen met een chronische ziekte of pijn - de cursus 'gelukkig leven met ziekte en pijn'.
Breathworks biedt ook cursussen voor mensen die te kampen hebben met allerlei vormen van stress - de cursus 'gelukkig leven met stress'.

Info

Links
Waar breathworks mindfulness centrum Gent - de Zuidkant
Frederick Burvenichstraat 156
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Organisatie Breathworks mindfulness centrum Gent
Contact info@breathworks.be
0484967910
Trefwoorden mindfulness, meditatie, boeddhisme, stress, burnout, Activiteit voor mensen met fysieke beperking of chronische ziekte, Gentbrugge, gent