U bent hier:

Mijn lichaam zegt neen!

+1 punt

Stressklachten en burn-out als uitdaging.
Steeds meer mensen voelen dat er fysiek of mentaal iets mis is, maar weten niet precies wat.
Ze herkennen hun oude zelf niet meer. Ze krijgen het advies om het wat rustiger aan te doen. Maar zelfs dan blijven de klachten bestaan. Stress en burn-out lijken wel de epidemies van de 21° eeuw. Hoe komt dit? Wat zijn de eerste signalen? En hoe kan je veerkracht trainen?
Raf Frateur verduidelijkt wat stresspieken en (chronische) overbelasting doen met ons lichaam. En hoe onze houding en ademhalingspatroon vertellen hoe we in het leven staan. Daarbij reikt hij praktische tips en oefeningen aan om een verhoogde basisspanning bij jezelf en je medewerkers te herkennen en te voorkomen. Een warme aanrader voor wie graag meer weet over stress en veerkracht.
Begeleiding: Raf Frateur, kinesitherapeut, reflexoloog en gespreksconsulent. Auteur van het boek: ‘Mijn lichaam zegt neen. Stressklachten en burn-out als uitdaging’ i.s.m. Vormingplus MZW
Inschrijving: € 12,00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC De Steiger Menen
Waalvest 1
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 22 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 12,00 €

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,4

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Steiger Menen
Contact vorming@ccdesteiger.be
056 51 58 91
Trefwoorden cc de Steiger Menen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS